ontwerpbureau
  projecten     nieuws     nieuwsbrief / brochure     ontwerpwinkel     klanten login  
productontwikkeling
grafisch ontwerp
visie
werkwijze
diensten
kosten en voorwaarden
faciliteiten
johan kok
opdrachtgevers
kennismakingsgesprek
:::
:
0 :., 0,00 EUR
:.
Algemeen:
home
contact

werkwijze


Wanneer wij worden ingeschakeld voor voor het oplossen van een ontwikkelingsprobleem dan gaan we gefaseerd te werk:

1. oriënteren / analyseren
In het begin van een project is de probleemstelling vaak nog vaag en gekleurd. Wij zullen door gericht onderzoek en overleg binnen en buiten uw bedrijf het gestelde probleem zo helder en exact mogelijk in kaart brengen. Het gaat hierbij om zaken als marktgegevens, gebruikersinformatie, normen en produktiemogelijkheden.

2. concepten ontwikkelen
Uit een grote stroom creatieve ideeën ontstaan de totaalconcepten voor het nieuwe product. Industrialdesign.nl presenteert deze realistisch in schetsen, dummies en computergraphics. Samen met u wordt besloten welk concept verder ontwikkeld zal worden. Belangrijk, want hier worden de essentiële kenmerken van het product vastgelegd.

3. technisch uitwerken
Wij werken, indien nodig in een specialistenteam, het gekozen concept uit tot uw definitieve ontwerp. Proefmodellen helpen bij de beoordeling van functioneel gedrag en uiterlijk. De uitwerkingsfase resultaat in een tekeningenpakket en een kostprijs-/investeringsindicatie.

4. begeleiden prototypebouw en productievoorbereiding
Ook tijdens de bouw van prototypen en nulserie trekken wij uw project. Toeleveranciers worden geselecteerd en de laatste ontwerpverfijningen worden aangebracht. Indien gewenst verzorgen wij porductgerelateerde grafische ontwerpen als handleidingen en brochures.