Ontstaan en Roots

De MiniVilla is ontstaan in een samenwerking tussen architectenbureau NAD Architecten te Delft en 2 studenten van de Technische Universiteit in Delft. De tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok studeren Industrieel Ontwerpen en Bouwkunde (beiden inmiddels afgestudeerd).
Binnen NAD heeft Mahasti Tafahomi (in 1991 gestart als architecte - Nilofar - www.nilofar.nl) veel ervaring met onderzoek en ontwerp op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Het idee van tijdelijke en betaalbare woningen is ontstaan vanuit het onderzoek binnen de non-profit tak van NAD Architecten over shelterhulp na een ramp. Innovatie en ervaring worden hier samen gebracht. Ook de winst van samenwerking tussen bouwkundigen en industrieel ontwerpers wordt hier duidelijk getoond. De studenten werkten mee en leverden naast technische kennis ook een bijdrage door ervaringen en wensen van de jonge doelgroep te vertegenwoordigen zodat er een optimaal passend ontwerp kon worden gemaakt.

MV MiniVilla op BouwBeurs Assen op 23, 24 en 25 januari 2020

Kom eind deze week naar Assen!

Op 23, 24 en 25 januari staan wij van MV MiniVilla bv op de Bouwplan Beurs te Assen (stand 83). Hiermee richten we ons in het bijzonder op geinteresseerden in de noordelijke provincies.

In deze regio zijn er best veel oudere, lege kavels die al een bouwbestemming hebben, zodat hierop relatief eenvoudig en snel een compact huis van MV MiniVilla (voldoet al aan Bouwbesluit) geplaatst kan worden.

Overweegt u een huis te laten bouwen of hebt u al een kavel (op het oog) en wil de gemeente mee werken?

Kom langs en bespreek met ons uw mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoekersinfo Bouwbeurs Assen

Koekjes