MV MiniVilla in a Nutshell

In Nederland is er veel bouwgrond waar even niets mee gebeurt. Deze grond kunnen we goed gebruiken om tijdelijke woningen te plaatsen, bijvoorbeeld voor jonge starters of studenten. De woningnood in de steden voor deze doelgroep is groot en de MV MiniVilla kan hier een uitweg bieden.

MV MiniVilla in a Nutshell

De MV MiniVilla is een demontabele woning, met alle voorzieningen die je nodig hebt.
Eén of meerdere MiniVilla"s kunnen vrijstaand midden in een landschap worden gezet, als echte villa"s. Maar als je op zoek bent naar een woning met iets meer ruimte of als je met vrienden wilt samenwonen dan kunnen er meerdere MiniVilla"s aan elkaar gekoppeld worden. Ook het naast elkaar plaatsen met een gemeenschappelijke tuin is een mogelijkheid.

De keuken en badkamer bevinden zich op de begane grond, evenals een gezellige zithoek die ook als werkruimte gebruikt kan worden. Dankzij een speciaal voor de MiniVilla ontworpen opklapbaar bed is de woon- en slaapfunctie te combineren. Slapen kan ook boven waar plek is voor een tweepersoons bed en opslagruimte.

De MV MiniVilla is een designproduct en kan desgewenst bijna 100% off-grid en zelfvoorzienend functioneren.
Een zonne-energie systeem en een zonneboiler kunnen, tesamen met optimale isolatie, zorgen voor bijna zelfvoorzienendheid van de MiniVilla"s. Dit zorgt ervoor dat je duurzaam woont en lage energiekosten hebt.

De MV MiniVilla"s kunnen binnen 1 dag geplaatst worden.
Indien gewenst kan MV MiniVilla transport en plaatsing realiseren.

Downloads

Download onze Brochure
Nederlands

Download onze Flyer


Materialen en Specs

Nader invullen

Kom eind deze week naar Assen!

Op 23, 24 en 25 januari staan wij van MV MiniVilla bv op de Bouwplan Beurs te Assen (stand 83). Hiermee richten we ons in het bijzonder op geinteresseerden in de noordelijke provincies.

In deze regio zijn er best veel oudere, lege kavels die al een bouwbestemming hebben, zodat hierop relatief eenvoudig en snel een compact huis van MV MiniVilla (voldoet al aan Bouwbesluit) geplaatst kan worden.

Overweegt u een huis te laten bouwen of hebt u al een kavel (op het oog) en wil de gemeente mee werken?

Kom langs en bespreek met ons uw mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoekersinfo Bouwbeurs Assen

MV MiniVilla bv
Slim Compact Bouwen
Verwersdijk 92
NL 2611 NK Delft
Nederland
T
info@minivilla.nl
www.minivilla.nl

Wil je koekjes toestaan?